4 Mart 2013 Pazartesi

Teyze Naaaaptın Sen?


Önce sitem edeyim.Kimse burayı sevmiyor sanırım.Hani ben yazmasam biri de demeyecek ki ohooo kaç gün oldu nerde yazı diye.

Peki öyle olsun.
Siz farkında olmayınca burayı boşladığımı bende hıncımı bu teyzeden alırım.
Durun o daha genç demeyin.
Bu sinirle nene bile derim!!!
Hıh! 
Trip at mode on!




Bu teyzeyi bence sevgilisi terk etti.Ve bu teyzecağız da sabaha kadar Kenan Doğulu'dan 'yine aklım çooook karıştı'yı dinledi.

Sonra ekmek almaya çıkması gerekti.Ve kıyafet dolabının önünde hala kulağında aynı şarkı olduğundan beyni sulandı.
Bildiği tek şey çoraplarını ve ayakkabılarını değiştirmek istemediğiydi!
 Zaten sonunda kötü kader onu da buldu.

Evden bakkala diye çıktı bir daha geri dönmedi.

Görenlerin,duyanların görmezden ve duymazdan gelmelerini rica ediyoruz.
Bloğumu boşverdiğiniz gibi elin teyzesini de boşverin rica edicim.


Benim de beynim sulandı sanırsam.
Uykuya kaçar bu kız :)


11 yorum:

  1. aa olur mu öyle şey. burayı ihmal edince herhalde işi var diyip kendimi avutuyorum kendimi:)bir daha uzun süre ara verdiğinizde hemen mesaj atacağım o zaman :))
    bu yazılarınıza bayılıyorum. çok eğleniyorum millet neler beğeniyor da giyiyor yaa :D

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabılar güzel aslında da niye böyle giydirmişler bunu yahu!

    YanıtlaSil
  3. Japon modasıyla ilgili her paylaşımın da,"Yok ben almayayım." diyordum,yine aynısı oldu :) Bu nee :)

    YanıtlaSil
  4. ben sık aralıklarla bakıyorum güncellenmiş mi diye ama :( söylicem söylicem elim varmıyo müsait olduğunda illaki günceller düşüncesi ile ama bir haftayı geçerse ozaman hatırlatmak boynumun borcu olaa :) eline sağlık ...ayağındaki dantelimsi şeyde vitrin takımı mı desem mutfak takımı mı orası tartışılır ^_^ çok konuştummm..

    YanıtlaSil
  5. bence çok hoş bir tarz olmuş.. salaş, kendine has, şirin, çok güzel.. özellikle ponponlu kazağı çok sevdim.. çoraplar onu günümüzden alıp sanki eski Japonya'ya götürmüş gibi.. bilmiyorum bana öyle geldi.. çok hoşuma gitti tarzı.. ve yok Kenan Doğulu dinlemiyorum ve beynim sulanmadı..

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Sergül, kendi adıma ben bu bloğu çok keyifle takip ediyorum :)) özellikle kıyafet konusunda çok eğleniyorum, gülerken bir yandan da " acaba başka ülkedeki insanlarda bizim için böyle mi düşünüyor?" diye düşünmeden edemiyorum. Sayende farklı ürünler keşfediyorum, elinden geldiğince, fırsat buldukça bloğunu güncellersen çok sevinirim. Çünkü hergün önce "yolun neresindeyim"e göz atıyorum sonra "japonya'da gördüm"e bakıyorum..Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Sergül, kendi adıma ben bu bloğu çok keyifle takip ediyorum :)) özellikle kıyafet konusunda çok eğleniyorum, gülerken bir yandan da " acaba başka ülkedeki insanlarda bizim için böyle mi düşünüyor?" diye düşünmeden edemiyorum. Sayende farklı ürünler keşfediyorum, elinden geldiğince, fırsat buldukça bloğunu güncellersen çok sevinirim. Çünkü hergün önce "yolun neresindeyim"e göz atıyorum sonra "japonya'da gördüm"e bakıyorum..Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  8. Ben seviyorum burayı ama haddim değil diyerek bir yorum bırakmadım.ev ,okul,arkadaşlar yoğunsunuz.Zaten diğer blog var.Bir de instagram.İnsan şaşırabilir, ne yapacağını bilemez.
    Bence devam edin bu bloğa .Bana ilginç geliyor Japon ürünleri.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. ben yine burdayım :) yeni bişiler varmı diye baktım ama güncellenmemiş :( burayıda ihmal etme sergül abla....sağlıklı günler.

    YanıtlaSil
  10. sergüüüüüül hatırla burayııııı :D

    YanıtlaSil
  11. ben burayı neden daha önce görmedim ki :)

    YanıtlaSil